Rammekensloop

De 22e Rammekensloop wordt gelopen op zaterdag 1 februari 2020.

Organisatie: KV Atlas

Tussen 1973 en 1996 heeft de Rammekensloop 15 keer plaatsgevonden en is vanaf 2014 nog ieder jaar van start gegaan.

Een zeer gevarieerde trimloop en wandelroute over schelpenpaadjes, mooie binnenwegen, de Ritthemse dijk en het Ritthemse bos. Er zijn drie routes.

Programma:

Kids Run 1,8 km
Start Kids Run: 13.30 uur

Voor inschrijftarief: €2,50
Na inschrijftarief: €3,50

Trimloop 5 km
Trimloop en wandelroute 10 km
Start: 14.00 uur

Voor inschrijftarief: €5,–
Na inschrijftarief: €7,–

Waar: Clubgebouw KV Atlas “De Globe”, Zuidwateringstraat 5, 4389 TT Ritthem. Er is kleedruimte + EHBO aanwezig en na afloop wordt u een drankje aangeboden.

Inschrijven voor een gereduceerde prijs voor trimlopen en wandelen kan tot dinsdag 28 januari 24.00 uur via de link hieronder.

Inschrijven is niet meer mogelijk

Na inschrijven kan in het clubgebouw van KV Atlas van 13.00 tot uiterlijk 13.45 uur, voor het (hogere) na inschrijftarief.

Deelnemers moeten beseffen dat deelname geheel op eigen risico is en de organisatie niet aansprakelijk kan worden gesteld in welk vorm dan ook.

Rammekensloop is ook te volgen via Facebook. Vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met de organisatie via rammekensloop@gmail.com.

Ophalen startbewijs

Iedereen die heeft vooringeschreven heeft als het goed is een mail ontvangen met alle informatie daarin die nodig is om het startbewijs (startnummer) op te halen.

Alle anderen die nog willen meedoen kunnen zich laten na-inschrijven in het clubgebouw zaterdag 1 februari van 13.00 tot 13.45 uur.

Huishoudelijke mededelingen

• Er zal niet voldoende parkeerplek zijn in het centrum van Ritthem. De parkeerplaats op het sportterrein is niet beschikbaar. Houdt u aan de verkeersregels. Buiten Ritthem is voldoende parkeerplek. Als sportieve man of vrouw kunt u ook op de fiets komen. Let op de volgende wegen zijn afgesloten na 13.30 uur: Zuidwateringstraat en de Groenelandweg. Aan de Rammekensweg en Zandweg kan volop geparkeerd worden. Graag aan één zijde van de weg parkeren. (zie afbeelding hieronder waar u kan parkeren).

• De start van de Kids-Run is om 13:30, houd hier rekening mee als u rond deze tijd aankomt.
  • Start van de 5 en 10 kilometer is om 14.00 uur bij het clubgebouw voor de hardlopers, de wandelaars starten hier direct na. Wij verzoeken de wandelaars zich hier aan te houden zodat zij geen opstoppingen/ongelukken kunnen veroorzaken voor de hardlopers.
  • Adres: Zuidwateringstraat 5, 4389 TT Ritthem.
  • Blijf op de aangegeven paden en wijk hier niet van af. U kan de route in het clubgebouw of kleedkamer nog eens aandachtig bekijken. Houdt het bos schoon!!
  • Er zijn 3 EHBO’ers aanwezig.
  • De rammekensloop is volledig door vrijwilligers georganiseerd. Zorg er voor dat ook zij plezier hebben tijdens de rammekensloop.
  • Bij de na-inschrijving krijgt u een formlier wat u volledig moet invullen en moet inleveren aan de tafel waar u betaald, hiervoor terug krijgt u het startbewijs (startnummer) mee.
  • De tijden worden bijgehouden:
  • Startnummer is na afloop een drankje waard tot €1,50.

Privacy

De door jou vermelde persoonsgegevens zullen door KV Atlas enkel gebruikt worden ten dienste van de organisatie van de Rammekensloop. En worden na de wedstrijd uit ons bestand verwijderd.

Bij deelname aan de Rammekensloop ga je akkoord met de publicatie van foto’s – waarop je te zien bent – ten behoeve van onze website en sociale media kanalen.

De Rammekensloop wordt gesponsord door: