Rammekensloop

De 21e Rammekensloop wordt gelopen op zaterdag 2 februari 2019.

Organisatie: KV Atlas

Tussen 1973 en 1996 heeft de Rammekensloop 15 keer plaatsgevonden en is vanaf 2014 nog ieder jaar van start gegaan.

Een zeer gevarieerde trimloop en wandelroute over schelpenpaadjes, mooie binnenwegen, de Ritthemse dijk en het Ritthemse bos. Er zijn drie loop routes.

KIds run 1,8 km*

Start: 13.30 uur
Voor inschrijftarief: €2,50

*Ieder kind moet de 1,8 km zelfstandig kunnen lopen.

Trimloop 5 km en 10 km

wandelroute 10 km

Start: 14.00 uur
Voor inschrijftarief: €5,-

Bekijk hier de route van de trimloop en wandelroute 10 kilometer.

Waar?

Clubgebouw KV Atlas “De Globe”, Zuidwateringstraat 5, 4389 TT Ritthem.

Er is kleedruimte + EHBO aanwezig en na afloop word je een drankje aangeboden.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de 21e editie van de Rammekensloop, via onderstaand formulier. Inschrijven kan tot en met 29 januari.

Het is helaas niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven voor de Rammekensloop.

Ophalen startbewijs

Vanaf donderdagmiddag 31 januari kun je jouw startbewijs ophalen bij de Primera in Oost-Souburg. Bij het ophalen van jouw startbewijs graag contant betalen.

Vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met de organisatie via rammekensloop@gmail.com.

Privacy

De door jou vermelde persoonsgegevens zullen door KV Atlas enkel gebruikt worden ten dienste van de organisatie van de Rammekensloop. En worden na de wedstrijd uit ons bestand verwijderd.

Bij deelname aan de Rammekensloop ga je akkoord met de publicatie van foto’s – waarop je te zien bent – ten behoeve van onze website en sociale media kanalen.

De Rammekensloop wordt gesponsord door: