De eerste échte Survivalrun- en OCR baan van Zeeland, gebouwd in 2019. Met de hulp van veel vrijwilligers, sponsoren en de Gemeente Vlissingen is een prachtige obstakelbaan aangelegd.

 

Atlas Outdoor Ritthem heeft als ambitie om dé trainingslocatie op het gebied van OCR en Survivalrun in Zeeland te zijn. Bij Atlas Outdoor kun je OCR & Survivalrun beoefenen op onze trainingsbaan en hardlopen in de prachtige omgeving met bos, strand en de polder.

Wij willen onze sporters de mogelijkheid geven om het hele jaar door te kunnen werken aan hun techniek, conditie en souplesse. Dit doen we in een gemoedelijke sfeer om uiteraard fit te blijven maar ook om te trainen voor OCR of survivalrunwedstrijden Voor volwassenen wordt drie keer per week een trainingsmogelijkheid aangeboden onder begeleiding van gekwalificeerde trainers. In 2020 zijn we gestart met trainingen voor kinderen.

Op onze website vind je meer informatie over Survivalrun & OCR, trainingstijden en onze sponsoren. Een proefles of lid worden? Neem contact met ons op!

 

 

Onze baan

Baanconstructie

De baan is opgebouwd uit een lage bok en een hoge bok, beide gevuld met verschillende obstakels. De twee bokken zijn aan elkaar gelinkt door middel van een grote apenhang in het midden van de baan.

Hindernissen

De verschillende obstakels in de baan bestaan uit onder andere touwen, netten, (kart)banden, brandweerslangen etc. Genoeg materiaal voor al je swingovers!

OCR

Naast de uitdagende baan voor Survivalrun zijn er ook elementen toegevoegd uit puur de OCR sport. Denk hierbij aan muren, monkeybars, evenwichtsbalken en nog vele andere hindernissen.

Ben je inmiddels enthousiast?

Je mag uiteraard altijd vrijblijvend komen kijken naar hoe onze baan er nou écht uit ziet, welke hindernissen er allemaal zijn en wat voor leuke obstakels je kunt doen. Neem contact met ons op via kvatlas@gmail.com.

volg ons op deze kanalen: