KV Atlas 75 jaar

Dit jaar bestaat onze mooie vereniging 75 jaar! En dit gaan we vieren op vrijdag 2 en zaterdag 3 september.

Bijna een jaar geleden is er een commissie gevormd voor het organiseren van het 75-jarig jubileum feestweekend. Wij zijn vanaf eind augustus begonnen met vergaderen en brainstormen. Met behulp van een klankbordgroep, het bestuur en vele gesprekken met (oud) leden hebben we een programma gecreëerd dat raakvlak heeft met de jong en oud en met de verschillende disciplines binnen onze vereniging, met uiteraard een spetterend feest als afsluiter.

Het aanmelden voor de verschillende onderdelen, en meer informatie, wordt later bekendgemaakt via de nieuwsbrief, via social media en via deze pagina.

Vrijdag 2 september

• 18:30 uur – Inloop
  • 19:00 – 21:00 uur – Playbackshow jeugd
  • 21:00 – 23:00 uur – Playbackshow volwassenen

Zaterdag 3 september

• 09:30 uur – Inloop
  • 10:00 – 12:00 uur – Meerkamp voor de jeugd (t/m C jeugd)
  • 12:30 – 16:30 uur – Expeditie Atlas voor iedereen vanaf 12 jaar
  • 14:00 – 18:30 uur – Oefenwedstrijden korfbal
    14:00 uur – Ondo 2 – Swift 2 (olv Arjen Hoefkens)
    15:30 uur – Ondo 1 – Top 2 (olv Tjeerd Dellebeke)
    17:00 uur – Swift 1 – TOP 1 (olv Peter de Pagter en John Dijke)
  • 16:30 – 18:00 uur – Receptie + OCR demonstratie/mini clubkampioenschap op de baan
  • 18:30 – 20:00 uur – Diner
  • 20:00 – 01:00 uur – Feestavond met band en verloting met mooie prijzen

Aanmelden als vrijwilliger

Dit feestelijk weekend kan niet zonder vrijwilligers. Wil je graag helpen? Dit kan heel de dag zijn, maar ook bij bepaalde onderdelen. Stuur een berichtje naar Leinko Mulder via 06 46512821 of mail naar atlas75jaar@hotmail.com.

De playbackshow

Dames en heren, weet u het nog? Jaren geleden samen lachen om de playback kwaliteiten van je teamgenoten onder toeziend oog van een deskundige jury en een rijmende presentator. Dit gevoel komt terug!

Vrijdag 2 september willen we oude avonden gaan herleven met een heuse plackbackshow in de tent tijdens het 75 jarig bestaan van atlas. ABBA, Anita Meyer, of toch hermes house band of kinderen voor kinderen? Het kan allemaal, het vergt een kleine voorbereiding maar het levert een hoop hilariteit op.

Heb je de moves en de (wilde) haren nog en durf je dit aan? Geef je dan op met bandnaam en nummer via atlas75jaar@hotmail.com.

Wij hebben er al heel veel zin in, hopelijk jullie ook. Tot dan!

Commissie Atlas 75 jaar