Update 1 mei 2020

Hallo allemaal,

Zoals jullie wellicht hebben meegekregen heeft het RIVM de overheid geadviseerd om kinderen t/m 18 jaar onder bepaalde voorwaarden weer in groepsverband te laten sporten. De overheid heeft dit advies opgevolgd en zodoende mogen we weer beginnen met de trainingen. Hier zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Alle ouders en kinderen krijgen binnenkort een mail met daarin alle richtlijnen waar we ons aan moeten houden, de eerste training is maandag 11 mei. Om te voldoen aan de richtlijn van een maximum aantal van 20 kinderen ziet het schema van de trainingen er als volgt uit:

Maandag 17:00 – 18:00 : Atlas F en Atlas Kangoeroes + Atlas Peuters
Maandag 18:15 – 19:15 : Atlas E1 + Atlas E2

Woensdag 18:00 – 19:00 : Atlas D1

Wij hebben er zin in en zullen er alles aan doen om de trainingen ondanks alle richtlijnen zo plezierig mogelijk te maken voor jullie!

Jeugdcommissie Atlas

 

Update 25 april 2020

Dinsdagavond a.s. heeft de Jeugdcommissie overleg over het opstarten van de trainingen voor de jeugd. Uiteraard volgen we de vanuit de overheid en KNKV opgelegde richtlijnen op. We zullen jullie, ouders/verzorgers, daarna z.s.m. informeren!