Het KNKV heeft besloten om de veldcompetitie als niet gespeeld te beschouwen. Dit is voor Atlas zeer positief. Atlas 1 zal hierdoor zowel op het veld  niet degraderen en standaard 2e klasse blijven spelen. Atlas 2 behoudt op het veld ook zijn positie in de reserve 3e klasse.

In de zaal is gekozen om  de huidige stand als eindstand te bepalen. Dit heeft voor Atlas zeer vervelende consequenties. Hierdoor is het eerste gedegradeerd en komt het volgend jaar uit in de standaard 3e klasse. Atlas 2 degradeert in de zaal naar de reserve 4e klasse.

Een teleurstellend besluit waar we het mee moeten doen. Uithuilen en volgend seizoen de schouders eronder om weer terug te knokken naar de hogere plaatsen in onze klassen.

Voor Atlas 3 en de jeugd was in eerder stadium al besloten om de competitie als niet gespeeld te beschouwen. Vooral voor Atlas D was dit heel jammer, ondanks de goede uitgangspositie geen kampioenschap. Ook hier gaan we volgend seizoen natuurlijk voor een hoge positie.

Voor nu, blijf gezond, houd afstand en we hopen elkaar snel weer op de velden te zien.

Namens de Technische Commissie