Onder leiding van scheidsrechter Haveman start de wedstijd tussen Atlas 2 en Vriendenschaar 2 met twee doelpunten voor de bezoekers. Met een strafworp van Jesse en een schot van Jeroen is de schade na negen minuten beperkt, daarna loopt Vriendenschaar uit tot 2-7. Schoten van Michel en Jesse en een vrije bal van Michel brengen de stand op 5-8. Met het derde doelpunt van Jesse komt de ruststand uit op 6-10.

De tweede helft begint met een stip van Jeroen, Lenn maakt de 8-12. Het verschil in het nadeel van Atlas blijft hangen op zo’n vier punten waarbij we nog een mooie draaibal van Lenn voorbij zien komen. Dan gaat Vriendenschaar er vandoor tot 10-17. In de slotfase scoort Evy nog, het enige ‘damesdoelpunt’. En zo verdwijnt deze wedstrijd met een uitslag van 11-18 in de geschiedenisboeken.