Na het grote succes van de vorige edities, komt er een vervolg op The Big Belt Music Quiz. Op zaterdag 11 januari 2020 gaan we vanaf 21:30 uur opnieuw jullie muziekkennis op verschillende manieren testen. De quiz zal weer georganiseerd worden door Erwin Wouters, Marco Polfliet en Remco Verdaasdonk (Fortis Korfbal). Ga de uitdaging aan en doe mee!

Heb jij nu al zin om mee te doen, meld je dan samen met maximaal vier (in totaal vijf personen per team) korfbal-, dart- of badmintonvrienden/teamgenoten aan via thebigbeltmusicquiz@gmail.com en bedenk een geweldige teamnaam.

De vorige keer waren er 33 teams die de strijd met elkaar aangingen, en bleken uiteindelijk De Technovlinders de beste van de avond. We hopen dat deze keer minimaal zoveel teams als toen zich zullen opgeven, en natuurlijk dat het winnende team zijn titel komt verdedigen. Aanmelden kan tot 4 januari 2020, wees er dus snel bij voor het te laat is. Graag tot dan.

Locatie: Sporthal De Belt, Oost-Souburg