Twee punten voor Atlas 2 Na een aantal oefenwedstrijden staat vandaag voor Atlas 2 de eerste competitiewedstrijd op het programma en wel tegen Korbatjo 2 in Oud-Beierland. Daar wordt nog op gras gespeeld, maar ondanks de regen van de laatste dagen ligt de grasmat er netjes bij. Na een kleine vijf minuten opent Korbatjo de score. Na de 2-0 scoort Michel met een afstandsschot, in de dertiende minuut herhaalt hij dat met Jeroen als assist. Evy maakt met een doorloopbal gelijk, maar weer komt de thuisploeg op voorsprong. Jeroen krijgt een stip mee van scheidsrechter Krijger, het is 4-4. De laatste minuut is bijna verstreken als Korbatjo alsnog scoort, ruststand: 5-4. Na de pauze loopt Korbatjo uit tot 7-4, de vele schoten van Atlas missen doel. Dan krijgt Emmy een strafworp mee, Jeroen scoort. We spelen alweer veertien minuten als Jesse raak schiet uit een korte kans: 7-6. Reinoud gaat de vakken wisselen: Joris komt in het veld voor Laurens, scoort gelijk en stapt weer uit het veld, zo doe je dat, een flitsdoelpunt. Zal deze wissel goed uitpakken? Het wordt 8-7, even later een strafworp voor Korbatjo, maar de bal draait over de rand van de korf maar valt er niet in. Nog negen minuten te gaan, Shannon schiet vanaf een meter of vijf raak. De spanning loopt uiteraard verder op, de spelers van Atlas 1 kijken al inlopend toe. De verdediging doet haar werk, Atlas is op schot, maar wie o wie gaat een poging doen de twee punten binnen te slepen. Een vrije bal voor Atlas, wordt afgevangen door Jesse en hij scoort: 8-9. In de laatste minuten gaat de bal heen en weer, een vrije bal voor Korbatjo gaat er niet in en zo sleept het tweede de eerste twee punten binnen. Scores: Michel, Jeroen en Jesse 2, Evy en Shannon 1