Dit jaar organiseert Atlas voor de 15e keer het Mixtoernooi. Ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden!

Vrijdag 7 juni

Op vrijdagavond 7 juni hebben we gezellige Pubquiz onder leiding van
Quizmaster Japie. De vragen kunnen over van alles en nog wat gaan, maar vaak is er een grote rol weggelegd voor actualiteiten, muziek, film, reizen en uiteraard drank. De pubquiz moet dus niet verward worden met een popquiz, waarbij alle vragen over muziek gaan. Bij sommige pubquizen is er ook een zogenaamde “gekke ronde” waarbij er bijvoorbeeld de naam van 10 soorten chips, koekjes, snoepjes of iets anders geraden moet worden..

Een team mag bestaan uit maximaal 6 personen. Vooraf opgeven is niet noodzakelijk.

Zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni beginnen we zoals gebruikelijk aan het toernooi voor gemixte teams met wel en niet-korfballers op verschillende niveau’s (vanaf 12 jaar). Ook wordt er net als vorige jaar voor de kleinste sporters een Mini Mixtoernooi georganiseerd. Voor de aller kleinste (Kangeroes & Peuters) zijn er diverse opdrachten & spelletjes. Tevens is er voor de kinderen de hele dag een super gaaf springkussen.

Aanmelden voor het toernooi kan bij Tim Dybala. U kunt ook familie en vrienden uitnodigen en zelf een team maken (minimaal 4 heren, 4 dames).

’s Avonds gaat coverband Dream Nation de globe helemaal op zijn kop zetten. Dit trio moet je gezien hebben! Drie vertrouwde gezichten die inmiddels hun sporen in de muziekwereld wel verdiend. De ervaring heeft geleerd dat de succesformule van een band niet alleen schuilt achter muzikaal vakmanschap, maar dat entertainment misschien nog wel belangrijker is. Gedurende de avond zullen er dan ook een groot aantal wereldsterren/acts de revue passeren. De enthousiaste groep speelt met veel passie en plezier het uitgebreide veelzijdige repertoire met onder meer hits uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s.

We hopen u te verwelkomen op 7 en 8 juni! Er is maar beperkte plaats dus geef je team zo snel mogelijk op en mis deze 15e editie niet!

Programma vrijdag 7 juni

20:00 Inloop kantine Kv Atlas
20:30 Start Pub Quiz
23:30 After party / borrel

Programma zaterdag 8 juni

11:00 Start Mixtoernooi K.V. Atlas. Mini Mixtoernooi voor kinderen
16:30 Einde toernooi
19:00 Start van de barbecue, verzorgd door keurslagerij Gillissen
21:00 Feestavond met Loterij en Live optreden van de coverband Dream Nation in het clubgebouw.

Aanmelden BBQ

Ook dit jaar wordt de barbecue verzorgd door Keurslagerij Gillissen uit Vlissingen. Deelname aan de barbecue kost € 12,50 per persoon. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is dit € 6,-. Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 1 juni.

Aanmelden kan bij Tim Dybala via tim_d89@hotmail.com. Hierbij graag het aantal volwassenen en/of kinderen vermelden.

Het totale bedrag graag overmaken op NL63 RABO 0349 3261 85 t.a.v.: T. Dybala.