De ontwikkeling van de outdoor tak is een belangrijk speerpunt van het Toekomstplan, om die reden is er het afgelopen half jaar veel werk verzet door de werkgroep OCR/Survival. Deze werkgroep bestaat uit Martijn (Atlas), Ron (Atlas), Ronald (Atlas), Niek (OCR), Jacco (Survival), Andy (Survival), Edith (Survival).

Na veel vergaderen, tekeningen maken , plannen uitwerken, sponsors contacten, proefopstelling maken en afstemming met de gemeenten zijn we zeer ver gevorderd en willen het totaalplaatje graag met jullie delen.

Bij deze nodigen we jullie van harte uit op donderdag 18 april in de kantine.

  • Inloop vanaf 19.30 uur
  • 19.45 uur presentatie powerpoint met plannen en onderbouwing c.q. motivering
  • 20.15 uur toelichting door werkgroep Survival/OCR op maquette baan
  • 20.30 uur vragen opmerkingen