Atlas 2 – OZC 2 18-11 Na het jammerlijke verlies van vorige week is Atlas 2 al zo goed als zeker gedegradeerd uit de huidige klasse en zal het volgend seizoen een klasse lager moeten gaan vertoeven. Daarom stond er de laatste zaalwedstrijd tegen OZC uit Rotterdam niet meer zo veel op het spel behalve dan de eer te herstellen door tegen de nummer 3 de winst te pakken en de zaal toch nog positief af te sluiten. Door de blessure van Benn en de vakantie van Evi beginnen Niek en Shannon in 1 en door de blessure van Michel beginnen we met een wat andere opstelling dan normaal. In de aanval beginnen daarom Jesse, Laurens, Rigt en Celine en in de verdediging beginnen Joris, Jeroen, Laura en Evy. De eerste helft ging erg moeizaam op aanvallend gebied, na een kwart gespeeld te hebben staat het 3-1 door goals van Laurens, Jeroen en Evy, pas in de laatste 5 minuten kan er een klein gaatje worden geslagen door wederom een goal van Evy en goals van Laura en Jesse. Zoals gezegd begon de aanval de eerste helft erg moeizaam, maar de verdediging stond als een huis en we lieten er daarom ook maar 2 door, 6-2 bij rust.

Wat te doen stond in de 2de helft was duidelijk wat er te doen stond, veel scoren. Dit gebeurde gelukkig ook, helaas wel van beide kanten en dus ging het de eerste 10 minuten erg gelijk op met een goal voor OZC en dan weer een Goal voor ons. Pas in de 11de minuut kan er een gat worden geslagen door goals van Evy, Joris en Celine, was het gat dan eindelijk 6 goals, de tegenstander bracht nog wel een 1ste speler in om het tij te keren maar dat mocht niet baten. Na nog 2 snelle goals van joris was het gat 8 goals en hadden we de pot binnen, OZC deed nog wel wat terug maar dat mocht niet baten. Rigt scoort nog een buzzerbeater en zet de score op 18-11. Een mooie en positieve pot om het seizoen me af te sluiten en ons te focussen op het veldseizoen. Mij rest u alleen nog de scores. Joris en Evy 4, Jesse Celine Laurens en Laura 2, Jeroen en Rigt 1