Wedstrijdverslag Atlas 2- Des 5 Het is alles of niets voor Atlas 2 na het grote verlies tegen de directe degradatie concurrent van de afgelopen wedstrijd. Atlas 2 staat laatste in de poel van 7 teams en de directe concurrentie, de nummers 6 en 5 staan op 5 punten en atlas 2 op 2 punten. Dit betekend dat atlas moet winnen en de directe concurrentie moet verliezen wilt atlas 2 nog kans maken om zich hand te haven in de huidige klasse. Afijn, laten we maar gewoon op ons zelf focussen en doen wat we moeten doen, winnen! Zaterdag 9 maart staat Des 5 op het programma, deze wedstrijd ging helaas verloren door slecht spel van uit onze eigen kant, maar nu is het moment er om ons zelf te bewijzen Met Niek, Jesse, Laure en Rigt in de aanval en Joris, Jeroen, Shannon en Celine in de verdediging moesten we de klus gaan klaren. We begonnen redelijk aan de wedstrijd maar zo als vaker bleek het afmaken van de kansen een groot probleem, gelukkig was dit bij de tegenstander ook het probleem, na zo’n 15 min spelen stond het 3-1 in ons voordeel, zo bleef het eigenlijk de gehele eerste heeft, schrapen voor wat goals, de eerste helft was voorbij en het staat 5-3 in het voordeel van atlas door nog 2 goals van niek en Joris. In praatje van Reinoud in de rust was er wel bekend wat er te doen stond, de kansen afmaken en uitlopen, en dan vooral de doorloopballen afmaken voor de keer. De eerste helft begon en Des ramde gelijk 2 afstand schoten er in, we waren terug bij af, 5-5. Gelukkig had Joris een goed weerwoord door 2 wegtrek ballen er in te jagen om de staat weer op 2 verschil te zetten. 7-5 na 4 min spelen,4 goal, dat belooft nog wat voor de 2de helft. Daarna ging het lang gelijk op, een goaltje voor atlas en dan een goaltje voor Des, dit ging 15 min zo door. Het stond, met nog 10 min op de klok, 10-9 toen eindelijk het gat werd geslagen, na 3 rappe goals van Shannon, laura en niek stond het dan eindelijk 13-9 met nog 4 min te spelen waardoor we de wedstrijd niet meer uithanden gingen geven. De scheids floot af en de punten waren binnen, de nummer 5 en 6 moesten tegen elkaar dus er is sowieso ingelopen op de concurrentie, nog een paar keer een stunt leveren en wie weet kan atlas zich nog had haven. Volgende week staat de nummer 1 en titelkandidaat op het spel dus dat belooft wat, kan atlas net als Ajax voor een stunt zorgen? Laten we het hopen. Mij rest u alleen nog de scoren. Niek 4, Joris 3, Jeroen en Shannon 2, jesse en laura 1