We hebben een uitnodiging gehad van onze vrienden uit Terneuzen om deel te nemen aan hun jaarlijkse toernooi in sporthal “de Vliegende vaart“ in Terneuzen. Wij gaan meespelen met 2 drietallen (tripless) op vrijdag 19 oktober 2018.  Onze tegenstanders komen uit Terneuzen en ‘s Gravenpolder, het wordt vast weer een een gezellig toernooi.

De afgelopen maanden zijn er twee nieuwe leden bij gekomen, namelijk Jan van Sorge uit Vlissingen en Viviane Nahumury uit Middelburg. Jammer genoeg hebben we een paar mensen in de ziekenboeg.

Elke donderdagmorgen van 09:30 tot 11:00 uur spelen wij in sporthal “de Belt “te Oost-Souburg onze partijtjes , heeft u zin om mee te doen ? Kom gewoon vrijblijvend een keertje meedoen en beslis dan pas of u het leuk vindt!

Een hartelijke groet namens de Bowls afdeling,

Wim Koole
Email: wsk44@zeelandnet.nl.